Etiketter

butikktips (54) Elgseter (313) Ferie (117) hund (866) Hverdag (471) interiør (114) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (446) Matauk (62) new York (153) oppskrift (196) Reise (227) restauranttips (125) Salat (20) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

søndag 4. april 2021

Deviled eggs

 

Egg hører påsken til, og det finnes jo så mange varianter! «Deviled eggs», djevelegg eller fylte egg hadde vi aldri prøvd før, men det ser jo så godt ut, så vi gikk for å teste det som en liten ekstra godbit på brunsjbordet på påskeaften. Vi gikk for en enkel løsning nå denne første gangen, så kan vi heller variere litt etter hvert. Men, vi syntes denne varianten var så god, at det er ikke sikkert vi gjør så mange justeringer fremover heller. Dette anbefales! 

Kok 4 egg i 8 minutter. Avkjøl, ta av skallet og del i to. Ta ut plommen og ha den i en liten bolle sammen med 2,5 ss majones, 1 ts hvitvinseddik, 1 ts sennep, 1 klype salt og litt pepper. Rør alt sammen med en gaffel, Mos eggeplommene godt inn. 

Ha egg- og majonesblandingen i en liten brødpose og klipp av det ene hjørnet. Fyll opp eggene med blandingen. Dryss over litt paprikapulver og en kvart hakket vårløk, og det er klart for servering. Med denne mengden er alt ferdig på et kvarter. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar