Etiketter

butikktips (56) Elgseter (316) Ferie (119) hund (908) Hverdag (490) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

torsdag 8. september 2022

Onsdag

 


Planen var litt sen jobbdag, pilates og hjem for å spise tacorester. Men, så trengte de flere spillere på cageballen på jobben til Gunnar, så vi meldte oss til tjeneste begge to. Så da ble det en litt annerledes kveld på oss, bare hyggelig! 


Fikk varsel om fare for streikeuttak på lærerne på 4.-7. i ettermiddag, men etter en heseblesende ettermiddag, rakk jeg akkurat pilatesen. Pernille og jeg har bestemt oss for å teste ut alle gruppetimene etter jobb på Vest Helse, og denne var kjekk. Vi var enige i at dette er kjedelig trening, og dermed desto kjekkere å gjøre den sammen med noen i en gruppe. Dyktig instruktør var det også, som gav en god flyt og variasjon i øvelsene vi tenker å gjenta denne.

Fornøyde etter dagens økt, til uka blir det Basic styrke mandag og yoga (den er fast) på tirsdag 

Så møttes jeg Gunnar (og Svipp) på jobb, Gunnar hadde vært hjemom og hentet Svipp, som var alene inne. Så dro vi til Sandvika for å få i oss litt mat. Vi endte opp på Zouq i Sandvika, som serverer deilig, pakistansk mat

Så var det ut for litt lufting…

Svipp måtte jo få en liten runde, han også. Byhund


Siste stopp for dagen var cageball i Nydalen. Veldig moro’


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar