Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (119) hund (902) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (449) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

mandag 15. mai 2023

Lørdag 13.5.

 

Konfirmasjonsferd til Heimdal på lørdag. Avreise fra Vinterpalasset klokken åtte. Strålende sol hele dagen. På Berkåk møtte vi mamma og bror og kjørte etter hverandre til Klett hvor vi samlet oss i en bil for å kjøre til kirken. Etter en fin konfirmasjonsgudstjeneste bar det til Busklein gård for trivelig selskap. 
Etterpå dro to sørover igjen, mens vi dro inn til byen. Vi bodde på Royal garden, det er et veldig trivelig hotell å bo på når en har hund i følget. Her er hunderommene nylig oppgraderte, i tillegg ligger de i 1. etg. med kort vei ut for å lette på trykket (dessuten har jeg alltid opplevd at resepsjonistene gir positiv+ oppmerksomhet til hundene ved innsjekk/utsjekk også, og det treffer selvfølgelig veldig opp. 
Vi avsluttet dagen med en veldig trivelig kveld hos Anders &Co med ESC, enorme mengder godis og avslapping.


Bunad, blå himmel og hvite topper. Jeg blir veldig nasjonalromantisk sentimental med bunad på. For et vakker land vi har og hvor godt vi har det vi som er født og vokser opp her. Greit å varme opp nasjonalfølelsen til 17.mai, det pleier å være en tåreperse av dimensjoner

Det var vakkert å kjøre nordover på morgenen: blå himmel, hvite topper og grønnskjær i trær og på bakken. Her passerer vi Tronfjellet på Alvdal


En fin konfirmasjonsgudstjeneste i Heimdal kirke


Veldig snilt at bror tok lufteoppdraget av Svipp. Det hadde vært for varmt for ham å sitte i bilen mens vi var i kirken 


Du vet du er i trønderselskap når… 

Velfylt kakebord

Solnedgang over Korsvika


Klare for senga på Royal garden Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar