Etiketter

butikktips (56) Elgseter (316) Ferie (119) hund (903) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

søndag 21. mai 2023

New York-fredag

 

De eneste planene vi hadde før ankom, handlet om mat. Ellers tar vi det som det kommer. Fredag ble veldig sånn. Brukte lang tid på å våkne (takket være tidsforskjellen), sjekket ut takterrassen og treningsrommet vi hadde funnet ut at hotellet hadde da vi sjekket inn (skikkelig bonusoverraskelse) og var meget godt fornøyd med fasilitetene! 

Gikk for pizza på John’s til brunsj. Vi var på plass litt før de åpnet og tuslet litt videre bortover gaten hvor vi fant et teater som viste en ny musical. Der reklamerte de med billetter til en fornuftig pris, og det bar til og med ledig. Så vi fant ut at det var på tide å få med seg et Broadway show og kjøpte billetter til samme kvelden. Etter pizza tok vi oss en runde i Central park, og en dupp i gresset. 

Så ble det en runde på TJ Maxx ved Colombus Circle og Sephora og American Eagle. Før vi skiftet og kom oss på musical. I pausen booket vi bord på Emmet’s i Soho som er kjent for å servere byens beste Chicagostyle pizza. Vi tok banen ned (og opp igjen), ble meget gode og mette og bikket til køys midnatt. En fin NY-dag var over. 

For en deilig plass å være! Den flotte takterrassen på The Truss

For halvannet år siden hadde vi et aktivt søk på leilighet i New York, vi hadde bud inne og gode greier. En av leilighetene vi var ute etter ligger i bygget nederst til venstre i bildet! 

39ende gateTidlig morgen og vi kunne starte dagen med ei styrkeøkt, kjekt! 

Ved en tilfeldighet endte vi altså opp med å kjøpe billetter til den ferske musikalen New York New York (premiere i april) 

De hadde Mudslide på John’s, jeg klarte ikke å stå i mot

Hawaiipizza og hvitløksbrød på John’s, alltid en suksess!Politihestene koste seg med friskt og grønt gress i CP

Balto


Godt å sove litt 

Og hestene trekker turistene rundt i parken 

En jeger og hans hund

Ekorn med attityde Stoothie ble et bra mellommåltid 


19.00 startet forestillingen St James theatre


Avsluttet med selveste New York, New York 

Etter forestillingen kom vi oss på t-banen og kjørte downtown. Vi skulle nemlig spise den beste Chicago style pizzaen i New York, og den skulle vi finne på Emmet’s

Og den var virkelig god! Anbefales! 

Den skulle stå og trekke seg i tre minutter før den ble kuttet opp

Mmmmmmm

Fornøyd gubbe

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar