Vi anbefaler Happolati til alle som er glad i god mat!
Grønn te med hylleblomst da vi satte oss ved bordet
Rød Cola, et godt alkoholfritt alternativ som serveres på Happolati. For de som ønsker det, sier de som har testet at vinkartet at det er veldig bra også. Og så har de et godt utvalg av øl.
Østers. En utrolig frisk og god variant, denne likte også de i følget som egentlig ikke er så glad i østers
Fermentert gulrot med gresløkmajones (luftig som en sky) med persilepulver oppå. Dette kunne vi alle tenkt oss å spise oss mette på!
Egg i egg heter denne på menyen, jeg ville vel heller kalt den fisketaco, kveite i red curry med rognkjeksrogn oppå. Salatbladene ble fylt med fisk, og spist som taco. Supergod!
Fritert softskjellkrabbe i softbun
Breiflabb med havets foie gras (=breiflabblever) og krepsesaus
Wontons med and,og masse annet godt!
Nudelsuppe
Svin og blod (blodvafler): deilig og crisp svinefilet med alfaalfaspirer og chillimajones, og blodvafler for de som liker blodsmak imunnen...
Bao: dampet søtt (og karamelisert) brød som vi kunne fylle med vaniljeis, bringebærsorbet, sitroncurd, karamellsaus medsalt og lakris, hjemmelaget smash, søte corn flakes
Etter-bildet...
33-åringen
43-åringen
Trykk her forå besøke Happolati sin hjemmeside
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar