Etiketter

butikktips (54) Elgseter (313) Ferie (117) hund (872) Hverdag (478) interiør (114) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (446) Matauk (62) new York (153) oppskrift (196) Reise (227) restauranttips (125) Salat (21) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

onsdag 9. august 2017

Happolati


Happolati overtok lokalene etter Michelinstjernerestauranten Ylajali på St.Olavs plass. Happolati var Ylajali sin far i Hamsund Sult, ingen tilfeldigheter her i gården. Maten er en miks av asiatisk og skandinavisk, og etter vår mening: den smaker himmelsk! Her får du mye god og spennende mat for en veldig behagelig pris! 9-retters meny koster 650,- 5 retter koster 495,-. Det er også mulig å kjøpe enkeltretter. Det er så mange spennende og varierte smaker og man gleder seg konstant til hva neste servering skal bringe. Porsjonene er slik at du til slutt blir mett, men du blir ikke kvalmt mett. Og, så er serveringen effektiv, du rekker ikke å vente men da vi kikket på klokka ble vi overrasket over hvor lenge vi fktisk hadde spist.
Vi anbefaler Happolati til alle som er glad i god mat!


Grønn te med hylleblomst da vi satte oss ved bordet

Rød Cola, et godt alkoholfritt alternativ som serveres på Happolati. For de som ønsker det, sier de som har testet at vinkartet at det er veldig bra også. Og så har de et godt utvalg av øl.


Østers. En utrolig frisk og god variant, denne likte også de i følget som egentlig ikke er så glad i østers

Fermentert gulrot med gresløkmajones (luftig som en sky) med persilepulver oppå. Dette kunne vi alle tenkt oss å spise oss mette på!

Egg i egg heter denne på menyen, jeg ville vel heller kalt den fisketaco, kveite i red curry med rognkjeksrogn oppå. Salatbladene ble fylt med fisk, og spist som taco. Supergod!



Fritert softskjellkrabbe i softbun

Breiflabb med havets foie gras (=breiflabblever) og krepsesaus
Wontons med and,og masse annet godt!


Nudelsuppe

Svin og blod (blodvafler): deilig og crisp svinefilet med alfaalfaspirer og chillimajones, og blodvafler for de som liker blodsmak imunnen...

Bao: dampet søtt (og karamelisert) brød som vi kunne fylle med vaniljeis, bringebærsorbet, sitroncurd, karamellsaus medsalt og lakris, hjemmelaget smash, søte corn flakes

Etter-bildet...

33-åringen
43-åringen

Trykk her forå besøke Happolati sin hjemmeside

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar