Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

torsdag 12. juli 2018

Mettende omelett uten kjøtt

 
Nam nam!
Varm opp en liten klatt smør i panna og fres opp en håndfull dulcitatomater delt i to. Når du snur tomatene, har du også oppi et finhakket hvitløksfedd og 3 kvister basilikum. Skru ned varmen, dryss over litt revet hvitost og hell over en blanding av 5 egg, en liten slant fløte, 1 ts sennep og 1 ts salt/aromat, dryss så over en neve hvitost. Vend forsiktig sammen og la det hele varme seg opp under løkk til det har stivnet. Så er det bare å spise, enten for seg selv eller på ei brødskive. 
 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar