Etiketter

butikktips (55) Elgseter (314) Ferie (117) hund (878) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

mandag 25. mai 2020

Tomat- og pølserisotto


Enkel og god hverdagsmat! 

Stek en løk i litt smør til den får farge, tilsett en kopp med langkornet (Jasmin, f.eks.) ris som får steke med til alt er gyllent. Tilsett så et glass tomatpuré som får frese sammen med løken og risen i et-par minutter. Tilsett så tre kopper vann med to kyllingbuljongterninger, tilsett litt om gangen og la det koke inn underveis. Når du er halvveis veid den siste koppen vann, tilsett 2-4 (avhenger av størrelsen, vi bruker 4, av typen uten skinn) røkte kjøttpølser skåret i terninger. 
Når alt er kokt inn, er det klart til servering. Gjerne med litt loff med smør til, og kanskje til og med litt grønn salat. 
Vel bekomme! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar