Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (121) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (203) Reise (239) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

mandag 4. juli 2022

Kathrines sommersalat


Enkelt og full av gode saker! Mengdene her er for å gjøre Gunnar og meg gode og mette en hel dag. 

Gjennomstek 400 g kyllingfilet. Vi salter, peprer og steker det i litt marinade (vi brukte WildFire sine Pale ale og Sweet chili). Risk en pose pinjekjerner og en håndfull cashewnøtter. 

Bland så kylling, pinjekjerner og cashewnøtter med 1 granateple, 1 spisspaprika, 1/2pakke alfaalfaspirer, 1 vårløk, 1/3 rødløk, 1/2 pakke crispisalat, 6 reddiker og en halv pakke sukkererter. Hell gjerne over litt vinaigrette/ olje  (vi brukte sommeroljen+gin&tonic balsamicoen fra Olivengården 1830) når alt blandes sammen. 

Dressing: 1 boks creme fraiche (vi bruker den letteste med 10% fett, 1 blokk fetaost, 1 finhakket chilli, salt og pepper. Blandes sammen med stavmikser, om du ikke har det for hånden kan du mose alt sammen med en potetmoser. 

Sett gjerne frem en skål med tortillachips å ha oppå (men ikke bland det inn før servering, da de fort blir myke) for litt crunch. 


Velbekomme! 

 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar