Etiketter

butikktips (56) Elgseter (317) Ferie (119) hund (914) Hverdag (491) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

onsdag 15. juni 2016

Forbereder besøk

I morgen kommer hele administrasjonen på skolen på besøk, så i går og i dag har vi gjort forberedelser. Gunnar forberedte forretten i går, mens fruen holdt seg under dyna... Det ser ut til at den polske eliksiren hadde effekt, for i dag har formen vært bedre. Det går ikke i rakettfart akkurat, så det var greit å kunne ta forberedelsene i slow motion i kveld. Så nå er gjenstår bare siste finish før vi kan spise middag i morgen.

På vei hjem fra jobb dro jeg innom Smelters mathus da jeg trengte diverse drikke. Endte opp med mange godsaker, det er absolutt et sted verdt å besøke om en trenger en gave eller skal kose seg med noe ekstra godt. Her i huset holder vi oss med eksklusivt kjøtt selv, men det var mye annet som fristet! Her er kjøtt, oster, brød, kaffe/te, øl, snacks og ferdige måltider å få kjøpt. Smelters mathus har oppe helt til seks på hverdager, så server overkommelig å rekke innom på vei hjem etter jobb.

Ringi Gravenstein som alkoholfritt alternativ (passer til kjøtt), earl grey-te, Smelters kaffe, rognebærgele, oliventapenade, rød pesto og rugsnacks. 


En lite snack før forretten

Rognebærgele med sherry fra Markajentene. Blir nok bra med reinssteika

Bordet er ferdig pyntet. Trenger ikke kjøpe blomster nå med full syrinblomstring i hagen!
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar