Etiketter

butikktips (57) Elgseter (317) Ferie (120) hund (916) Hverdag (492) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (451) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (230) restauranttips (128) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

onsdag 29. juni 2016

Strand restaurant

For å feire bronsebryllupet, spiste vi middagen vår på Strand restaurant. Strand restaurant ble nyåpnet i 2010, av gjengen som står bak Flavours catering (blant annet Tom Victor Gausdal, kjent fra MasterChef og Erling Sundal), de står også blant annet bak mathuset Haga og Smalhans.
Stilen er uformell, her passer det for alt fra et venninnetreff til feiringer. Og selv om stemningen er avslappet, skorter det ikke på kvaliteten på maten!
Vi gikk for femretters meny (chefmeny), som bestod av opptur på opptur. Menyen byttes ut hver uke (tirsdager), så her er du alltid sikret sesongens oppdateringer. Man kan også kjøpe alle rettere på chefmenyen for seg, i tillegg er det flere småretter i tillegg som man kan velge blant. De er veldig fleksible på bestillingene.
Vi anbefaler Strand restaurant på det varmeste.

PS. Restauranten har utsikt over Oslofjorden, og er du der på en godværsdag er det gode muligheter for å sitte ute på den store terrassen med fjordutsikt DS.


Interiør 

Asparges med røkt eggeplomme, aspargeskrem og mye annet smågodt

Laks med nøttesmør, ertepuré med ingefær

Lam (avvik fra menyen med andre ord). Vi fikk menyen fra dagen før da vi bestilte og visste ikke at vi kom til å få lam og ikke and. Servitøren innså dette under servering og gav oss 10% rabatt uten at vi måtte si noe om det.

Deilige norske oster med litt søtt og knekkebrød

Jordbær, hylleblomst og smørstekt kjeks 
 

Naturlig matIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar