Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (119) hund (903) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (449) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

mandag 27. juni 2016

Hundeparken på Lade

3 minutter å gå fra EK sin leilighet, ligger hundeparken på Lade. Den er så populær for våre hunder, at når vi er på onkelbesøk tigger Lakka om å få ut rett som det er, og i det vi kommer ut døra må vi gå  med strake armer helt til parken. Om vi har prøvd lufterunder i andre retninger, jobber hun konstant for å ta "de rette veivalgene" for å komme seg til parken allikevel.
Begge gråtassene koser seg stort når de er der, Lakka løper rett opp på haugen med en gang hun kommer innenfor porten for å finne noen å leke med. Bamse starter alltid med en lukte-/ markeringsrunde før han etter hvert søker selskap med andre firbente.
Parken er stor og fin og det er gress over alt, så det blir ikke alt for sølete selv på regnværsdager. Folk er flinke til å rydde etter seg, så det er rent og du slipper å være redd for å tråkke i "noe". Hundene som kommer dit er godt sosialiserte, så jeg har fortsatt til gode å være bekymret for "selskapet". Det er mange slags raser som kommer dit, og det er moro å se variasjonen og at de allikevel leker godt sammen. Nå har Lakka og Bamse kost seg der to helger på rad og er meget godt fornøyd!
Om du er i nærheten av Lade anbefaler vi hundeparken på det varmeste!

Lakka og guttaBamse og schäferenBamse fant seg en liten kompis, de var begge over seg av begeistring for hverandre

 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar