Etiketter

butikktips (55) Elgseter (314) Ferie (117) hund (877) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

torsdag 23. juni 2016

Siste skoledag

I dag har elever og lærere avsluttet skoleåret. Noen elever på 1.-4. blir nok  å se på SFO fremover, og en god del lærere vil vi nok treffe i gangene på skolen også. Siste innspurt før sommerferien er intens for alle, nå begynner forberedelsene til kommende skoleår, men etter bare seks arbeidsdager til tar vi oss noen uker av også.
Og for de som måtte lure: skoleukene i juni er på ingen måte innholdsløse dager uten viktig læring! Denne uken har det vært aktivitetsdag der elevene har fått brukt kroppen sin på mange ulike aktiviteter sammen med de voksne. Det har vært fantastiske fremføringer, der elevene har lært tekster,  fått viktig kulturelt og historisk påfyll, de har jobbet kreativit, de har musisert og de har øvd seg på fremføring foran flere hundre mennesker. Det har vært sosial trening og samhandling og alle har øvd på viktigheten av å gjøre sin jobb for fellesskapet, mange har øvd på å ikke få sitt høyeste ønske oppfylt, de har øvd på å vente og å ta hensyn. Og, selvsagt må det være en del uteskole nå, for hvor naturlig er det for eksempel å lære om løvtrær eller å padle i desember?  Det har også vært gjennomført tester og prøver, så læringstrykket har holdt helt inn!
Jeg slår herved et slag for viktigheten av å være på skolen de 38 ukene i året som planen sier!


PS. Personalet vant over 7. trinn på fotballkampen i dag... -denne halvtimen var for gøy, ikke veldig mye fokus på læringsmål...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar