Etiketter

butikktips (49) Elgseter (250) Ferie (107) hund (736) Hverdag (363) interiør (97) jakt (142) Jul (209) Krokskogen (190) mat (335) Matauk (54) new York (126) oppskrift (151) Reise (174) restauranttips (109) Salat (10) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (214)

mandag 30. april 2018

Little England Tea Rooms


Om du vil kose deg med gode smaker i kombinasjon med koselig og uformell stemning, er Little England Tea Rooms å anbefale! Frokost, brunsj, lunsj, kake og te/kaffe: du finner det her!
Bygget er opprinnelig en gammel skysstasjon, og har også vært i drift som kolonialhandel. Stedet er må familiedrevet, og de har klart å skape en lun og hyggelig atmosfære, det er som å komme inn i et typisk tehus i England!
Veggene er fylt med morsomme og koselige kanner, mugger, kopper og bokser til salgs. Du får kjøpt med deg te også, i tillegg til å drikke her. Du får kjøpt fersk og hjemmelaget mat og kaker i tillegg til uendelige varianter av te og kaffe på stedet.
Vi hadde bestemt oss for å spise brunsj før vi gikk dagens tur langs kyststien, og angret ikke et sekund at vi da satset på Little England Tea Rooms til dette. Da vi kom inn, var det så mye som fristet, at vi rett og slett gikk for High tea, da fikk vi litt av alt på en gang!
De lager maten på stedet, og etter en liten stund kom det altså to etasjefat til bordet! Vi så først det ene og trodde det var til begge, men neida, et fat til hver! Deilig brød med godt pålegg i form av tunfisk og kylling tikka, så godt at han som vanligvis aldri velger brødmat kunne tenkt seg enda mer! Rause scones med clotted cream og hjemmelaget rørt jordbær smakte kjempegodt. Vi avsluttet med toppen av fatet: makron, cupcake (ekte bringebær i bringebærkremen så klart) og en tynn skive saftig sjokoladekake.
Vi anbefaler å ta turen til Vollen vi, anbefaler også å gå for High tea, 240,- totalt pr. snute for så mye godt!

Åpningstider er 11.00-17.00 på lørdager og 12.00-18.00 på søndager. Adressen er Båtbyggerlia 15, Vollen.

Te, mugger, brett, kopper, kanner og bokser til salgs

Dokkeserviser

Koselige kopper til salgs

Eieren dro frem gitaren, flink var han også!

Sjokoladecupcake med bringebærtopping, godt! 


Doen er autentisk engelsk, et artig postkort var innrammet der inne 

Petter kanin Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar