Etiketter

butikktips (58) Elgseter (318) Ferie (120) hund (916) Hverdag (492) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (451) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (232) restauranttips (129) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

mandag 14. mai 2018

Vi har kjøpt oss en ekstrakano!


 Med en hverdag som er mindre og annerledes aktiv enn hva jeg foretrekker, kan det bli litt kjedelig innmellom... Å ha en kneskade som jeg må ta mye hensyn til inntil videre, er definitivt en bagatell i det store bildet, men like fullt noe som gjør meg bittelitt motløs (og kanskje "en smule" negativ) innimellom... Det har vært fantastisk å kunne begynne å gå lette turer på flatmark og jevnt underlag i tillegg til å kunne trene styrke annenhver dag! Allikevel: litt kjedelig å ikke kunne gå i bakker, utenforveier/tydelige stier, ikke ski verken nedover eller bortover og så videre...
Så, da må en tenke på hvilke muligheter som finnes, muligheter ut over å tusle "den faste hverdagsturen" hjemme eller langs folkerike stier. Vi har kano fra før, og koser oss med den. Men, den står på Vinterpalasset... Og jeg foreslo et-par helgeutflukter med kano i heimen, og mannen ble overbevist... Å frakte på den opp og ned blir dyrt, for da må vi kjøpe fossilbil, så ideen kom over oss: vi følger med om det er mulig å finne noe brukt! Som sagt så gjort, vi fant ut at vi må regne med 4000,-, men som oftest får vi bare selve kanoen for det, og de har ofte hatt litt reparasjonsbehov også... Men på lørdag dukket det opp et kupp i Moss: fin glassfiberkano med tre årer og tralle for prisen vi hadde sett for oss! Så, vi dro til Moss og hentet oss kano for å ha fast på Elgseter. -vi mangler bare fire redningsvester, så er vi klare. Nå håper vi på en godværshelg, så er planen å dra til Jeppedalen og padle på Øyangen og campe med lavvo på en av øyene. Alle fire gleder oss :)

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar