Etiketter

butikktips (57) Elgseter (317) Ferie (120) hund (916) Hverdag (492) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (451) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (230) restauranttips (128) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

lørdag 12. mai 2018

Himmelspretten '18


Slik deilig en fridag! Vi startet ned frokost på senga, havrebriks som ble bakt og servert av en snill mann. Så kom Marte på impulsbesøk, og det var så trivelig! -veldig koselig når folk "bare kommer", og så rotet vi frem litt is og tilbehør til kaffe og te og ble sittende i flere timer i utemøblene som akkurat har kommet ut, på verandaen. Gunnar tok seg en liten løpetur (for å lufte hu'et?), fikk en liten realitycheck på Holmenkollstafetten... Non stop-skåla ble litt varm og svett, så den ble satt ned... og den oppdaget Bamse, så alle var enige i at dette var en fin dag!
Før tur fant vi frem noen agilityhinder, moro å hoppe og sprette litt! Deilig tur og ei lita styrkeøkt på utegym'et og i kjelleren (har hatt opphold noen dager på grunn av vondt kne etterfulgt av forkjølelsen), da er det godt å ha egen PT som passer på at øvelsene blir gjort godt og effektivt...
dagen ble avsluttet med å se Rybak gå til finalen, nå vet vi hva vi skal gjøre lørdag kveld også!

Go'gutten vår!

Dokumentasjon på at vi ble sittende ganske lenge ute...  (årets første shortsdag) 

...skåle ble funnet, og kunne erklæres Non stop-tom... Bamse elsker overraskende telefoner så folk må gå brått inn... 

Hopp og sprett! 

Vi var visst ikke helt alene i skogen sa Lakke 

Rulle rulle rulle

Solen går ned
 

Flink agilityjente! 

Endelig igang på utegym'et! Godt å kunne gjøre styrkeøvelsene ute! 

...og så de siste i kjelleren... Min vennlige, men bestemte, PT følger godt med!  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar