Etiketter

butikktips (54) Elgseter (313) Ferie (113) hund (860) Hverdag (467) interiør (114) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (236) mat (446) Matauk (62) new York (153) oppskrift (196) Reise (222) restauranttips (124) Salat (20) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (258)

tirsdag 18. september 2018

Xeast


I forbindelse med fellesskolering på BI Nydalen for oss bærumsrektorene, passet vi på å samkjøre innover på torsdag. Så kunne vi kose oss med middag ute før vi dro hjem, en av de fine tingene med kursing og slikt, er at de avsluttes i rett tid!
Vi gikk for å teste Xeast, som ligger midt i smørøyet. Asian fusion, med mange klassikere på menyen. Forretten med Kimchi Bao Buns var måltidets absolutte høydepunkt, og smakte kjempegodt! Okonomiyaki vafler derimot, var ikke all verdens... Rett og slett ikke verdt kaloriene (og de var det en del av, siden retten var dekt med majones...), smakløst beskriver vel det hele best.
Til hovedrett hadde vi bestilt asiatiske blåskjell og Gindara torsk, men etter at forretten var spist, fikk vi beskjed om at det var tomt for blåskjell. Der forsvant driksen tenkte vi, men så kom det gratis søtpotetfries og mayo på bordet, så da var driksen reddet...
Vi tok crispy duck som erstatning for blåskjellene og sammen med torsk, ble det gode hovedretter (som vi delte). Maten og lokalene var god og koselige, og er vi i området og skal spise stikker vi sikkert innom igjen, men det er ikke et sted vi oppsøker Nydalen for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar