Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

tirsdag 16. april 2019

Søndagstur

På søndagen hadde vi ikke så god tid, siden vi skulle rekke fotballkamp på Nadderud. Da var det praktisk å ta en tur i "runden". Ei foran og en bak, fin flyt.
På turen møtte vi en sliløper med tvillingbarnevogn(!), Lakka knurret og ble veldig skeptisk, noe slikt hadde hun ikke møtt på i skiløypa før! Jeg valgte å ikke irritere meg, fant ut at jeg kunne trøste meg med at ingen ville bli sure over å treffe hunder i løypa om de hadde møtt på ei barnevogn først... (det skal sies at folk her oppe ikke viser irritasjon over hunder i løypa, men i mer bynære strøk, opplever vi ikke alltid at folk synes det er fint at menneskets beste venn får være med på tur, selv om vi alltid stopper opp og holder hundene inntil oss når vi møter folk i løypa)
Langs runden var det en stor gjeng som hadde finnet seg et sted å sole seg på og vi møtte et par som gikk skitur, bortsett fra det fikk vi gå i fred. Løypa var stort sett veldig fin å gå i, men i svingen "mot hotellet" kunne vi konstantere at det sannsynligvis var siste tur i runden for denne sesongen. 
 
Lakka i front

En smilende Bamse kommer hakk i hæl


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar