Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

fredag 5. juli 2019

Gjennom Tyskland


Ferden gjennom Tyskland ble en varm opplevelse, så det ble flere småstopp. Over soves og hviles det i skyggen mens vi lader bil. Vi endte med å sove nesten en hel natt på en ladestasjon (vi var jo stuptrøtte da vi dro hjemmefra, så kanskje ikke så rart at vi ikke holdt "helt frem" med bare småstopp?) Men vi kom frem til Syd Tyrol og Cortina til slutt. Vi rakk også en fin fjelltur før vi sjekket inn på hotellet.

I disse vindmølletider... Her bygges det...

Middag på restaurant, "hunder er hjertelig velkomne her" stod det på skiltet inn, gjett om disse to var fornøyde med det!?


Dansegulv hadde de også, vi stod over det... Selv om det var lørdagskveld og greier...


Hmmmm... De tre neste parkeringsplassene etter handicap, var holdt av til damer...

Hurra! Endelig begynner landskapet å bli kuppert!

Ladestopp og brunsj i skyggen når vi kjører gjennom BrennerpassetDa vi kom til denne innsjøen måtte vi stoppe. Det ble drikking av lyseblått alpevann og ommøblering i bilen og aircondition på (oftest er det beste med lufting gjennom vinduer, men her var temperaturen ute så høy at det ikke hadde avkjølende effekt lenger, så så kom alle inn i bilen med max AC)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar