Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

torsdag 11. juli 2019

Botique Hotel Villa Blu Cortina

 I Cortina bodde vi på et koselige lite hotell, ca 1 km. fra sentrum. Vi satte stor pris på servicen til personalet, og den alene er verdt ta turen hit. Det er alltid mange på jobb, og de har tid til å se deg. Ting de ikke kunne svare umiddelbart på, ble sjekket opp, uten noe problem. Turplanlegging, lading og bagasjebæring. Da jeg skulle hente bagasjen i bilen etter at vi hadde sjekket inn, kom en (tror det var hovmesteren) og tok den ene (tyngste) bagen fra meg og jeg fikk den ikke tilbake før jeg var ved heisen. På en vennlig og hyggelig måte. Alle var snille og hyggelige med de små grå. Vi hadde balkong på rommet, der var det plass nok til at vi alle kunne sitte. Ute et det en platting og romslig plen man kan slappe av på (tennisbane også, for de som er interessert i det). Restauranten serverte velsmakende mat, til både middag og frokost, i hyggelige omgivelser både inne og ute. Vi spiste ute, da kunne gråtassene også kose seg sammen med oss, og DET er en veldig viktig del av ferien!
Utsikten er upåklagelig: fjell i alle retninger! Og, utenfor vårt rom var det også en fôringsplass, den var interessant å sjekke ut, selv om vi ikke så noen der.
Avstanden til sentrum et halvannen kilometer, det gjør at det er et stille og fredelig område og vi får den gåturen etter middag som vi synes er god før vi legger oss. Noen synes kanskje det er i lengste laget, men for dem har hotellet shuttlebuss, denne går også til skibakkene om vinteren. Rommene var helt greie, men det er nok på tide med en liten oppfriskning snart, men vi sov godt, hadde god utsikt og en balkong hundene kunne lufte seg på og fikk vasket oss og doet på badet, så for oss var det helt supert!
Absolutt et sted å vurdere om du skal til Cortina!

Fra balkongen så vi rett ned på uteserveringen, peisen ble fyrt opp i, det sikrer stemningen 

Lakka-restauranthund

Bamse-restauranthund
 

Knallgod mat på restaurant Amadeus. Hovedsakelig italienske retter fra havet, og det kan gi like! 
 

Grillede grønnsaker med grillet ost til forrett på deling, knallgodt! 
 

Gunnar klager ikke på kjøttet sitt  heller, som nesten hadde puls fortsatt... Akkurat slik han liker det 
 


Utsikten fra balkongen, upåklagelig! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar