Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

mandag 15. juli 2019

Rundtur i dalen: Cortina-Fiames - Lago Ghedina - Cortina

Etter erfaring med ruskete vær som kom brått på dagen før, endret vi på planene våre i Cortina. For det første sjekket vi værvarselet for Dolomittene og Alpene fremover og bestemte oss for å dra videre når de tre bookede nettene var over, værvarselet var mer lovende for Østerrike. Så forkastet vi turen til Lago di Sorapiss som går bare i snaufjellet og satset på å holde oss nede i dalen. Vi gikk opp til Fiames, som er området for langrenn i byen, etter en velsmakende pastalunsj gikk vi opp i den andre siden av dalen, til Lago Ghedina, forbi alpinbakkene hvor VM i 2021 og OL i 2026 skal holdes (forberedelsene var godt i gang)før vi gikk ned igjen til sentrum av Cortina. En fin runde som endte på ca. 16 km.

Det fyres med ved her også

På veien til Fiames kom vi etter hvert inn på en sti som viste seg å være der togbanen mellom Cortina og Fiames gikk tidligere, den ble lagt ned i 1964, her er togstasjonen
På baksiden av togstasjonen var det en veranda, vi lånte like godt den for vår drikke- og snackpause


I Fiames er også flyplassen, Lakka syntes helikopteret var veldig spennende!

Lunsj!

Fin sti til Lago Ghedina

Boite

Deilig med friskt vann!

Lago Ghedina


Snart nede i byen igjen

Nesten nede i byen igjen, ser vi plutselig en hjort på en plan! Geitene på gården va også nysgjerrige...

Lakka kunne ikke tro det hun så! Hun så virkelig ut som om hun ikke helt trodde på at hun var våken eller om det var en drøm. Da hjorten ble matet av det vi antar er hun som bor der skjønte hun ingen ting. Men, hun var i alle fall tett :)

Utslått på planen utenfor lokalhistorisk museum i Cortina

...så kom tordenbygene...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar