Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (186) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (211)

torsdag 22. august 2019

Kanotur på Sølensjøen


Planen var å ta 2-3 døgn på Sølensjøen, i mitt reinsrike, men så utsatte vi det et døgn på grunn av varmen (varmt å være hund i stekende sol og vindstille uten skygge å legge seg i...), så dri vi til Øksendalen og Lakka ble bitt av orm, og da utgikk den lille ekspedisjonen. Men, vi tok a en dagstur, og det var fanastisk. Det eneste problemet var at vi ikke hadde pakket med oss mat og nødvendig utstyr til å kunne være over til dagen etter. Om du vil padle litt på østlandet,  er Sølensjøen et godt alternativ til Femunden. Ikke like stort, men for noen dager, trenger du ikke mer.  
 
 
For å ta turen fra der vi startet, kjører en til Øvre Rendal og følger skilting og vei til Fiskevollen. Der er det parkeringsplass og plass til å sette ut kanoen på en god måte. Det er også muligheter for å leie kano der, det ligger ute på inatur. Et annet alternativ er å padle Sølna og til Sølensjøen. Da kjører en til Unset og derfra inn til Sølendalen. Men da blir det ingen typisk rundtur. 

Vi padlet rett nord fra Fiskevollen, og kunne nyte mange timer på denne flotte stranden på østsiden av oset for Lille Sølensjø. Alle slappet av. Bamse kunne tusle løs på stranden. Her er det plass til flere campere i telt og lavvo ved behov

Han tok seg en tur ut på myra også! Men gikk en runde og kom tilbake på egenhånd (jeg fulgte selvsagt med)

Kos

Lakka nyter roen i tyttebærlyngen

Sølen i bakgrunnen

Godingen
 
Lille Sølensjø naturreservat

Lukter godt jaMisterfløyet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar