Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

torsdag 1. august 2019

Seefelder Joch-Rosshütte -Kaltwassersee

Andre dag i Seefeld, tok vi banen til Seefelder Joch og gikk derfra og ned igjen til hotellet. Nok en varm dag, men så deilig å bare sitte på toppen og nyte utsikt, bris, selskap. Vi ble sittende ganske lenge før vi innså at vi måtte gå og det skulle bli middag på oss.
Vi måtte gå litt opp for å komme på toppen, og da vi kom ned igjen til banen, klarte Lakka å smyge båndet og løp og prøvde å komme seg inn på banen igjen! Hun ville tydeligvis helst kjøre ned igjen også... Men, banen var stengt, og hun lot seg heldigvis fange (til slutt), så det ble 8 kilometer i beina hennes også denne dagen.
Halvveis ned kunne Lakka og Bamse vasse i det deilige vannet i Kaltwassersee. Nederst i bakken var det en del kveg og hest, men vi klarte å lure oss unna.
Denne dagen hadde jeg kjøpt meg gåstaver (noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle eie), og må innrømme at det var et utrolig kjekt redskap. Verken hovent kne da vi kom ned eller overtråkk underveis. Må nok bare innse at det kan ha noe for seg.

Lakka koser seg på banen på vei oppover, vi hadde egen "kupe"

Panorama

Gunnar sjekker panoramautsikten

Det er ofte et kors på høydene i alpene

Lakka koser seg

Hele gjengen koser seg!

Bamsen vår

Gunnar og barna
 
MED staver!

Gutta i bratt terreng

Bamse elsker disse fine trauene med vann!

Snarvei i svingen!

Kaltwassersee


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar