Etiketter

butikktips (55) Elgseter (314) Ferie (117) hund (877) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

lørdag 28. desember 2019

Julaften 2019, kvelden


From all of us to all of you... Vi rakk Ferdinand, Bambi og Timmy Gresshoppe! Deretter gikk det slag i slag til klokka var godt inne på første juledag. God mat, god stemning og bare fine pakker! Lakka var forøvrig veldig opptatt av pakkene i år, og er enig med oss tobeinte: bare fine pakker! Og som seg hør og bør: når en er den som lager maren til julekvelden, føler en seg egentlig stappmett før maten kommer på bordet og så øker trykket bare ut over kvelden... -kanskje vi skal gå for vegansk neste år? 😂 Neida, vi var flinke og brukte tiden godt i år, det hjalp godt på å la maten synke underveis.

Vi oppdaget plutselig at julepeisen vår blir bare likere og likere den i Disney’s jul! Tre røde sløyfer, girlandere, krans og lys i hjørnene. Det er nok noe som jobber i underbevisstheten 

Juletreet er godt isolert rundt stammen 

Klare for å starte på forretten! Ingen store overraskelser på kveldens meny: forrett med bacondaddel, rakfisk på rømme, smør, rødløk og hjemmelaget flatbrød og Spesialosten fra Beito ysteri med kjeks og portvinsgelé. Til hovedrett stor steik av rendalsrein med rødvinssaus og rosenkål og ribbe, hjemmelagde medisterkaker, julepølse, ribbesaus, stekt løk+eple+rosin og selvsagt mandelpoteter på menyen. 

Til dessert: multekrem i krumkakeskål

To som var veldig spent på å komme i gang med pakkene! 

Jeg vet hvor mine er! Kan vi bare starte?? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar