Etiketter

butikktips (54) Elgseter (313) Ferie (117) hund (866) Hverdag (471) interiør (114) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (446) Matauk (62) new York (153) oppskrift (196) Reise (227) restauranttips (125) Salat (20) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

søndag 15. desember 2019

Jul i Vinterland


På torsdag møttes Hilde og jeg til et koselig førjulstreff i Vinterland. Hyggelig å kunne vandre rundt og titte, smake og prate sammen. Koselig stemning, og etter min mening, et godt tidspunkt også: En kveld midt i uka, da er det ikke så mange mennesker der. Vi spiste tartiflette og drakk gløgg, kjøpte to skjerf og så ble det med en del godsaker til juleselskap og romjul hjem. Og så måtte vi selvsagt ta et bilde inne i lysbuen 🌟

Tartiflette med raclette

Ikke et julemarked uten glaserte epler. Jeg tar de med hjem og kutter dem opp i biter med kniv, er knallgod kombinasjon av friskt og søtt 

Den hellige familien var også til stede

Også den pratende elgen da

Vel hjemme igjen med dagens fangst: to glaserte epler (karamell og hvit sjokolade), portvinsgelé, røkt hval, røkt sik, gruyere og ost fra Beito ysteri med bukkehornkløver

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar