Etiketter

butikktips (54) Elgseter (313) Ferie (117) hund (866) Hverdag (471) interiør (114) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (446) Matauk (62) new York (153) oppskrift (196) Reise (227) restauranttips (125) Salat (20) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

mandag 23. desember 2019

Førjulsselskap

Vi hadde åpent førjulshus på lørdag. I løpet av ettermiddag/kveld var vi 30 mennesker og 2 hunder. Veldig koselig! Vi kjørte stående buffet, så jobben var gjort før gjestene kom, og siden de kom Og gikk til forskjellige tider var det fint å ha maten fremme. Så, det ble spist, skravlet, tatt badstu, hogd juletre og fyrt i grillhytta. God stemning! Bilder glemte vi selvsagt å ta før buffeten var nesten oppspist og alt det andre, vel kvelden gikk fort. Her er bevisene som finnes:

Disse gjør seg på julebordet: en drue (kutt av toppen så den blir flat), en bananskive, et jordbær (kutt for å få «undersiden av lua» flat) og en minimarshmallow på toppen. Festes med tannpirker (jeg måtte bruke to, og hvis du ikke har bittesmå druer og jordbær, må nok du også det)

Glazed ham, fantastisk godt! Oppskrift kommer! Imens kan du prøve deg på den amerikanske varianten. Dette er definitivt en ny tradisjon hos oss! 

Lakka fikk massiv oppmerksomhet fra den yngre garde, gode venner! Her en «takk for i kveld-klem» under bordet mellom Emil og Lakka 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar