Etiketter

butikktips (56) Elgseter (316) Ferie (119) hund (908) Hverdag (490) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

mandag 2. desember 2019

Førjulskveld på Sjøholmen


Spontane opplevelser er ofte av de beste, sant? Denne tirsdagen satt jeg på jobb, opptatt med mitt og det eneste som var planlagt for kvelden var lærergym mellom utviklingstid og hjemreise. Så tikket det inn en melding fra mamma, med lenke til Björg Thorhallsdottir sin Instagram: velkommen til førjulskveld på Sjøholmen, i kveld! Jeg visste hvem andre som også ville sette pris på gløgg, Bjørg, bilder, jul og god stemning: Heidi! Og vi ble raskt enige om at det måtte vi! Så Heidi tok med håndkle (note to self: må ta med håndkle og såpe for å ha liggende på jobb!) så jeg fikk skylt av med etter ei bra økt med fotball, innebandy og basket, og så kjørte vi ned.
En deilig kveld, med god stemning, gløgg, vakre omgivelser, høytlesning, pikekor, allsang, blide mennesker og ikke minst: fine bilder! Jeg er så glad i Björg sine bilder, men har aldri eid et selv. Gunnar har, fikk til første bryllupsdag (=papirbryllip), men ikke jeg... Det er vel mye fordi det er så vanskelig å velge, og litt fordi mange av bildene er kanskje litt typisk sånn man gir fordi det passer mens det hadde vært rart å kjøpe til seg selv? Vel, nå fant i alle fall vi ut at Lakka kunne gi et bilde til mor til jul, og hennes gaveinnkjøpshjelper applauderte initiativet, så da ble det slik da.... Med personlig hilsen fra kunstneren på.
Om du, mot formodning, ikke kjenner Björg sine bilder, anbefaler jeg å titte litt etter og på dem. De illustrerer livet, på et nært, vakkert og ofte litt rørende vis. Gå inn på siden Björgs univers så finner du både bilder, bøkene hun har gitt ut og mye mer!Akkurat slik vi gjør det hver fredagskveld på Vinterpalasset: rydder ut, fyrer opp og tar på hodelykta og går tur. Alltid så stille og vakkert å være ute da (rundt midnattstider som oftest...) 

det er ikke bare et navnetrekk å få her nei. Personlige hilsener Kommer på plass

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar