Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

mandag 1. juni 2020

Første pinsedag 2020


Nok en fantastisk varm dag! Lagde kake (Banoffee Pie, oppskrift kommer), vi gikk tur, slappet av, grillet og spiste kake. Her er dagen dokumentert:

Banoffee pie, så godt! Oppskrift kommer! 

Lakka syntes det var varmt nok for tur og vel så det. Men da gjorde det godt å finne en stor pytt med deilig, svalende vann å vasse i! 

Tørre moer nå, definitivt skogbrannfare. Rød sti fra Skjerdingen høyfjellshotell til Skarseterveien 

Men det beste i verden på en varm vår-sommerdag, det er å finne ei svalende snøfonn med våt og god snø som siver inn i pelsen 


Ved Skarsetra tok vi en pause, gutta i sola... 

jentene i skyggen... 

Videre langs Skarseterveien 

Vel hjemme på Vinterpalasset igjen og godt å slappe av litt 

Det kaller vi middag med utsikt! Og grilling hører pinsen til

Årets fødte flått, æsj!  Siden vi bare har holdt oss hjemme i år, har vi vært treige med det dyrlegebesøket for å skaffe flåttpille, men, det er jo åpenbart nok av skiten på Krokskogen også... Det blir dyrlegen til uka, tar jo ei uke før pillene fungerer også. Denne ble forøvrig kremert umiddelbart etter fotografering, vil ikke spre det videre... 

Så lyst var det ved midnatt... satt og fulgte med på en reinsflokk i Storfjellet. Helt fantastisk! 

Vakthunden passer på 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar