Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (203) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

mandag 20. februar 2023

Semlor

 


Fastelavnsbollene har jo sitt opphav i Sverige, og der gjør de litt ekstra ut av dem og kaller dem Semlor. Vi måtte teste, og dette frister til gjentakelse. Vi gjorde oppgraderingen på enkleste vis: 


Aller først må du jo skaffe deg boller da. Du kan bake, og da anbefaler vi oppskriften vår på det varmeste, den finner du her

Del bollene i to og ta ut innmaten. Smuldre dette i en bolle og tilsett like mye makronfyll som du har bolleinnmat. Hell over litt kokende melk og rør sammen til det blir en glatt grøt av det hele. 

Fyll hulrommene i bollen med grøten, så legger du krem i midten og setter bolledelene sammen igjen, som vanlig. Dryss på litt melis og server. 


Godt! 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar