Etiketter

butikktips (58) Elgseter (318) Ferie (120) hund (931) Hverdag (514) interiør (120) jakt (249) Jul (301) Krokskogen (241) mat (454) Matauk (62) new York (155) oppskrift (199) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

lørdag 1. april 2023

Eggesalat

 


Denne er god altså! Vi fant oppskriften på en matgruppe på Facebook nå før påske, og etter å testet innser vi at vi kommer til å lage en porsjon til, til å ta med i selve påskeferien!  Oppskriften gir en solid porsjon som vil kunne holde på frokostbordet alle påskedagene. 

Hardkok 5 egg og stek 250 g baconterninger (tørkes på papir). Bland sammen 3 poser majones, 0,5 boks rømme med pepper, salt (aromat) og et lite hint med noe søtt (honning/summer). Kutt opp. En rødløk og en  spisspaprika i smått; og bland det sammen med majonesen/rømmen. Rør så inn der stekte baconet og til slutt vender du inn eggene, kuttet i biter. 

Smaker godt på skiva alene eller sammen med for eksempel røkt laks. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar