Etiketter

butikktips (58) Elgseter (318) Ferie (120) hund (930) Hverdag (512) interiør (120) jakt (248) Jul (301) Krokskogen (241) mat (454) Matauk (62) new York (155) oppskrift (199) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

mandag 23. september 2024

Manhattansøndag

 

Søndag ble den ene hele dagen vår i NY under dette oppholdet. Vi sov lenge, spiste taxfree-godis på senga og klipte Gunnar før vi dro til nærmeste TJ Maxx for å gjøre ferdig siste rest med julegaver. På vei tilbake til hotellet hadde vi brunsj på Johns pizza. 

Etterpå hadde vi planlagt å prøve å sykkel i Central park siden undertegnede har en vond hæl som ikke blir bedre av asfalt, men noe så kjekt!  Det var jo så moro! Vi fant ut at vi skulle prøve å sykle langs Hudson-elva også, det følte trygt siden det også er et slags parkområde. Og innen dagen var omme syklet vi helt tilbake til Times Square igjen. Byen har mange sykkelfelt, og trafikken har jo ikke veldig høy fart her uansett så det føltes helt trygt. Vi registrerte oss hos Citybike og betalte for et døgns bruk. Det er lagt opp for at du bruker sykkelen 30 minutter av gangen, og det viste seg at var en veldig praktisk lengde da vardet greit å parkere sykkelen for å se på/gjøre noe. Så kunne vi løse ut en ny sykkel når vi skulle videre I appen ser du hvor det står sykler og hvor mange Det koster ekstra for å holde på sykkelen lenger og ekstra for el-sykkel Vi varierte mellom vanlig sykkel og el-sykkel. 

Etter sykkelturen koste vi oss med middag på Red Lobster før vi tuslet til hotellet like ved. 

Fin nedgang til t-banen

Garlic rolls hos John’s Piza, vi elsker dem! 

Gunnar lot seg overtale til å bestille liten pizza

Broadway loppemarked denne søndagen

Times Square

Presidentvalg ja, ble plutselig obs på at det var litt merch å finne i souvernirbutikkene

Det ble caps på meg

Sykkelstativet ved Central park 

Klar! 

I gang



Little Island

Nye capser på begge


Det har kommet sandstrand i Hudson River Park


One world trade Center med norsk cruisebåt på siden 


New jersey

Frihetsgudinnen 

Klare for siste sykkeletappe


Kule elefanter i meatpacking

Sykler forbi Madison Square gatden og empire state building

Morsom flyttebil

Red lobster: favorittkjeden vår, finnes heldigvis utenfor Miami også 


Vi bor rett ved Foxnews


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar