Etiketter

Elgseter (318) Ferie (121) Hverdag (517) Jul (303) Krokskogen (242) Matauk (62) Reise (239) Salat (22) Saus (9) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) butikktips (59) hund (935) interiør (121) jakt (252) mat (456) new York (155) oppskrift (205) restauranttips (130) suppe (7) vinterpalasset (264)

søndag 9. februar 2025

Chorizopasta

 

Denne passer det godt å lage når du kommer hjem fra jobb på mandag! Skikkelig kosemat som er lett og lage og like. Jeg fikk oppskriften av Linda som la ut bilde av middagen sin på snap på torsdag, og da dro jeg bare og kjøpte det jeg manglet og lagde det samme selv. (Fordelen med å ligge 6 timer etter Norge, så kan man utnytte inspirasjonen man får samme dag). Jeg har ikke noen eksakte mål på mengde og antall porsjoner her, men litt på slump fungerer godt. Jeg har skrevet sånn cirka hvor mye jeg brukte og det ble passe mye for oss to som ble gode og mette. 

Sett 1/3 pakke spaghetti på kok i saltet vann. 

Stek opp Chorizo (de vi fant her er på størrelse med små grillpølser, så jeg brukte to slike) i terninger og 4 skiver bacon i biter. Tilsett en hakket rødløk og 2 ss hakket hvitløk. Stek så løken blir blank og myk. Putt oppi en god neve småtomater som  er delt i fire og stek med. 
Hakk opp en god bunt persille og 4-5 vårløk som du tilsetter panna (spar litt til pynt på toppen etterpå. 
Når alt har surret sammen, blander du inn 1/2 beger creme fraiche og ca like mye fløte. La alt sette seg, og smak til med krydder du liker (vi tilsetter nesten alltid litt hvitløkspulver, løkpulver, aromat og pepper, og det gjorde vi også her). Bland inn spaghettien når den er klar og server! Dette er godt! 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar