Stek en pakke kjøttdeig (eller hakk, det gjør vi) sammen med to fedd hvitløk, litt finhakket paprika og en løk. Bland inn foretrukket tacokrydder (gjerne hjemmelaget: chilli, spisskummen, paprika, kajennepepper, hvitløk, oregano, salt og pepper). Pass på at kjøttet ikke blir for fuktig, da blir nachochipsene det også...
Dekk formen med nachochips, også langs kantene, dekk over med kjøtt og strø på et tynt lag revet hvitost, nytt lag chips kjøtt og ost to ganger til før det toppes med et siste lag chips med ost på toppen. Settes i forvarmet ovn på 220 grader og stekes til osten smelter. Ta ut formen av ovnen, ha litt rømme på toppen (kan selvsagt servere rømmen ved siden av om man foretrekker det) og stek i 5 minutter til. Når formen da er ute: strø over ringer av purreløk. Serveres med salat og salsa. Guacamole kan også være godt til!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar