Etiketter

butikktips (57) Elgseter (317) Ferie (120) hund (915) Hverdag (491) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (230) restauranttips (127) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

lørdag 5. mars 2016

På Vinterpalasset

Etter jobb på fredag satte vi kursen mot Vinterpalasset. For ski på ulikt vis og en liten feiring av mamma som på mandag blir "ekte" pensjonist.

Fruens har investert i 100% hundevennlige fjellski til begge i anledning 9årsjubileet. Det har stått på ønskelisten lenge, men nå ble det endelig effektuert. Åsnes Breidablikk skal være en veldig god fjellski uten stålkant, vi gleder oss til å få testet dem ut!

Ved ankomst hytta koste vi oss med noen episoder Twin Peaks mens vi fikk fyrt skikkelig. Lakka og Bamse ble helt utmattet. 

Bursdagskake in the making. Det er ønsket marsipankake med molter, så da blir det det, molte og blåbær. Så da må mammas selvplukkede molter fra i høst (hun hadde fulle frysere hjemme, så da havnet det en del i hyttefryseren vår også, kjekt! -særlig med tanke på at vi ikke trodde vi skulle bo i Norge dette året og ikke plukket ei bær selv...) tines og lages syltetøy av, før vi lager moltekrem til å ha i kaka!

Thor Olav kjører tråkkemaskin, vi satser på en liten tur i bakken i morgen!

Frokosttid! Vi har gjort det enkelt i helgen og handlet inn for lefseruller til frokostene, rene frokosttacoen! 

Frokosttaco 1: lefse, Philadelfia med urter og hvitløk , rødløk, ruccola og einerrøkt laks

Frokosttaco 2: lefse, Snøfrisk med timian og rødløk, rødløk, ruccola og spekeskinke 

Påskekupp fra Nille! Er ikke det lille fatet søtt!?! -to kaniner som klatrer på hverandre. Jeg valgte å bruke det som lysfat og kjøpte et ekstra kraftig kubbelys å ha oppå. Bare 79,- for hver ting!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar