Etiketter

butikktips (55) Elgseter (314) Ferie (117) hund (878) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

fredag 4. mars 2016

Kontrast

For å feire våre 9 fine år sammen, skulle vi ut for å spise en bedre middag på torsdag. Og 5 minutter før Kontrast fikk sin Michelinstjerne forrige onsdag! Vi var spente og forventningsfulle og vi ble definitivt ikke skuffet! Vi bestilte menyen Store kontraster, som består av 10 retter. Vi fikk 14 serveringer, full av forskjellige smaker og inntrykk! Nytelse for både øyne og munn! At gulrot kan smake så godt!? At mat kan serveres på en installasjon som en tre med påskepynt. Is av redusert melk. Artisjokkchips! Eggeplomme kokt i lønnesirup! En av oss var ikke alt for begeistret for blodkjeksen til starter-snacksen, og det er vel egentlig det eneste ikke-positive vi har å si. Med andre ord: en meget vellykket middag, terningkast 6!

Snacks: rogn, ost, blodkjeks

Potet stekt i svinefett og vaktelegg

Sild

Kamskjell

Speltbrød, servert med krydret svinespekk

Skrei med mage, fritert skinn, sellerirot og saus av rørosrømme og hyll

Gulrot stekt møre i smør med tindvedsaus, estragonmajones og rå gulrotskiver parfymert med tindvedekstrakt

Akkarspaghetti med blekk

Løk: stekt, syltet og buljong

Svinefilet fra Svartskog med purre, fermenterte hvite asparges, ramsløkkapers og grønn saus 

 Edelfrue med hjemmelaget bringebærsyltetøy 

Eggeplomme kokt i lønnesirup, med lønnesirupkrem og kjeks med krem av grønn te 

Is av redusert melk, sukkerbrød og ulike former for artisjokk

Mørk sjokolade fylt med flytende kaffesjokolade og hvit sjokolade med flytende nypesjokolade avrundet måltidet 

Urtedrivhus: på ønskelisten til Elgseterkjøkkenet! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar