Snacks: rogn, ost, blodkjeks
Potet stekt i svinefett og vaktelegg
Sild
Kamskjell
Speltbrød, servert med krydret svinespekk
Skrei med mage, fritert skinn, sellerirot og saus av rørosrømme og hyll
Gulrot stekt møre i smør med tindvedsaus, estragonmajones og rå gulrotskiver parfymert med tindvedekstrakt
Akkarspaghetti med blekk
Løk: stekt, syltet og buljong
Svinefilet fra Svartskog med purre, fermenterte hvite asparges, ramsløkkapers og grønn saus
Edelfrue med hjemmelaget bringebærsyltetøy
Eggeplomme kokt i lønnesirup, med lønnesirupkrem og kjeks med krem av grønn te
Is av redusert melk, sukkerbrød og ulike former for artisjokk
Mørk sjokolade fylt med flytende kaffesjokolade og hvit sjokolade med flytende nypesjokolade avrundet måltidet
Urtedrivhus: på ønskelisten til Elgseterkjøkkenet!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar