Onsdag arrangerte vi julebord for
Delfigo. Buffet for 13 ble servert av oss og menneskene sørget for god stemning! Vi tok utgangspunkt i tilbehøret og fylte opp med ulikt kjøtt/fisk. Det ble
Waldorfsalat med ribbe, medisterkaker og -pølser. PG potetsalat med elgsteik, røkt laks og spekemat. Til dessert var det
Sjokoladekake for de late, pepperkaker med blåmuggost og honning og Brie med fikenmarmelade, druer og salte kjeks i tillegg til dadler, skumnisser og klementiner. Folket ble gode og mette og det ble nesten ikke rester til de grå, tar det som et godt tegn!
Hygge foran peisen
Juletreskogen er på plass
Elgene og nissene er klare for jul
Kransen fra
Perfect Home fikk lufte seg. Siden lysene er batteridrevet må den få henge inne i det daglige, kald luft "spiser" batteri!
Lett julestemning i Nystua også
Årets julebordkjole har rein på seg
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar