Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

tirsdag 22. desember 2015

Snarøl

-oppskrift fra Atndalen

Dette er oppskriften som Skinderhaugene har brukt siden vi flyttet til Atna. Den gir ca. 20 liter øl.

Lag einerlåg av 20 l vann og noen kvister einer, gjerne med bær på
Lunken (ikke over 37 grader) tilsettes
1,5 kg sukker (erstatt noe med kandis evt. alt med brunt sukker)
1,5 kg sirup
2 fl pils
1/4 bit fersk gjør
Noen få dråper sukkerkulør (for å justere fargen)


Tappes på (helt tette)flasker sammen med et-par rosiner. La stå kjølig over natten uten kork. Korkes og las hvile kjølig noen dager, så har du godt øl til frokost, lunsj og middag hele julen!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar