Etiketter

butikktips (49) Elgseter (247) Ferie (107) hund (736) Hverdag (362) interiør (97) jakt (142) Jul (209) Krokskogen (189) mat (333) Matauk (54) new York (126) oppskrift (151) Reise (174) restauranttips (107) Salat (10) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (214)

lørdag 15. april 2017

Norwegian Outlet

Om du trenger nytt fritidstøy og oppholder deg i Osloområdet, er det definitivt verdt turen til Vestby og Norwegian Outlet(det finnes et outlet til her ute, Outlet One, men dit prioriterte ikke vi å dra denne gangen. Det skal være mer et typisk "lagerutsalg, med alle varer i et stort stort lokale). Norwegian Outlet er en handlegate, fylt med merkebutikker. Her er et stort utvalg av fritidstøy, men også klær, smykker, sko og interiørartikler fra merker som Boss, Le Creuset, Tiger, Levi's , Lexington og Gant, 42 butikker i alt. Alle varer er priset ned mellom 30 og 70%, og det er jo til å like. Det er fjorårsmodeller, prøvemodeller, rester, noe nytt og varer som er laget for fabrikkutsalg. Mye er selvsagt dyrt, det er jo hovedsakelig butikker med merker som ikke er billig i utgangspunktet, og da blir det jo ikke akkurat gratis med 30% rabatt heller. Og en del er i størrelser som er større eller mindre enn det det går mest av. Men, alle butikkene har egne stativer med spesialt gode priser. Og de har stativer og kurver med rester, og det er her du finner de virkelige godbitene! I tillegg har butikkene spesielle kampanjer gående, følg med på Norwegian Outlet sin facebook-side eller hjemmesiden for å være oppdatert på disse. I påsken har f.eks. Craft-butikken 70% på absolutt alt!

Her er også muligheter for en liten matbit, så om timene flyr, trenger en ikke å bli "sulten-sur" for det. 

Det går busser fra Vestby stasjon ut hot, så det lar seg gjøre å komme hit uten bil også. Det går helt greit å parkere her ute, men, parkeringsfasilitetene er kanskje det mest negative. Trangt og ingen fotgjengerfelt, her har de definitivt mye å lære av de amerikanske outletene.  

Gutta på shoppingtur

Kart over Norwegian outlet. Mange fine butikker! Moro at det er mange norske butikker, ikke bare de internasjonale merkene vi også finner  på de utenlandske outletene
 
Vi satte av en time til outletshopping på vei til Sverige. Det ble definitivt en effektiv time!

Orange var tydeligvis fjorårets farge. Masse friske farger, nå er undertegnede klar for vår og sommer!
Superlett jakke og bukse fra Bergans. Fleecegenser (samme type som den grønne jeg har fra før som jeg vet mange er misunnelig på, den med glidelås helt opp), shorts og hals fra Norrøna. Terrengsko fra Salomon. Super/ull (blanding)-undertøy fra Kari Traa. Trenings t-skjorte og tights fra Craft og tynne hansker fra Kari Traa. 50-70% rabatt på alt!

Skal synes nå i alle fall...


Åpningstider på Norwegian Outlet:
Mandag 10 - 20
Tirsdag 10 - 20
Onsdag 10 - 21
Torsdag 10-20
Fredag 10-20
Lørdag 10-16
Søndag Stengt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar