Etiketter

butikktips (48) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (317) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

tirsdag 11. april 2017

Palmesøndag

Palmesøndag på Elgseter startet med en lang og deilig påskefrokost, før vi gikk ut for å få unna litt arbeid i den varme vårsola. Gunnar skrapte vei, vi andre to ryddet plen. Det samler seg opp en del i løpet av vinteren... Lakka og Bamse koste seg med siste rest av det siste elgskinnet fra i høst.
Så gikk vi tur til Midtskogen, årets første tur innover på bar vei, skikelig luksusfølelse å få flere turalterantiver og ikke minst: muligheten til lengre turer.
Så var det duket for å innvie grillhytta for hva den er til for: grilling! Deilig grillmat og godt tilbehør alle koste seg og ble veeeeldig mette! Gunnar kjørte Erling Kristian (måtte jo teste den nyskrapede veien) og så var det jammen natta for hele hopen.


"Våronn" på plenen, både elgbrodd og annet avfall er nå ryddet unna

Elgskinn smaker ekstra godt etter en vinter ute!

Det blomstrer!

Søndagstur til Midtskogen

Innvielse med middag på grillen i grillhytta

Mais, grillskiver og pølser

Grille grille grille...

Lakka koser seg på benken

Lakka følger med mens onkel fjerner beinet fra lammekotelettene så hun kan få litt kjøtt


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar