Etiketter

butikktips (48) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (317) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

mandag 8. januar 2018

Årets første skitur hjemmefra!

Lørdag var det dags! Vi stresser ikke med å komme oss ut tidlig, og det er to grunner til det: 1. vi liker å ta det med ro på morgenen. Våkne (oftest på den tiden vi ellers skal på jobb), ta en tekopp, se TV, spise frokost og kanskje en liten dupp... 2. når vi kommer oss ut litt utpå dagen har de andre gitt seg, vi går som oftest innover og det er mye motbakker-plutselig er det noen i full fart på vei ned... da blir det stress både med tanke på oss selv og de firbente som er med. Siden vi dro ut litt sent møtte vi bare et annet menneske på hele turen, men vi fikk selskap av mørt'n på vei hjem.
Med nye ski labbet vi avgårde og fikk en fin runde om Helvetesmyra. Nå er det faktisk såpass med snø at det er fin-fin skogsløype mellom Benteplassen og Helvetesmyra, så var det greit å gå veien mellom Frøshaug og Benteplassen, så ble det en runde (Bamse foretrekker faktisk ikke runder men tur/retur, det er nok godt å ha kontroll på traséen og avstanden i størst mulig grad). Fint føre gode ski, stort bedre kan det vel ikke bli når en i tillegg kan sette seg ned i godstolen foran peisen med siste rest julekaker når en kommer hjem.


Det som lukter så godt! 


Full fart! Lakka holder like høy fart som for ti år siden, spreka! Solnedgang 

Gutta
 

Lakka  på Helvetesmyra 


Kos! 


Lykkefølelse: når du kommer på at reserve-krumkakeskålene fortsatt er hele og uspist! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar