Etiketter

butikktips (48) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (317) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

søndag 7. januar 2018

...tilbake til hverdagen...

Overgangen fra late feriedager til hverdag kan være tøff... Derfor jukset vi litt på middagsfronten denne uken... etter jobb på tirsdag møttes vi på storsenteret for å handle ski på salg. Men først, sørget vi for å få i oss middag. Bølgen og Moi er erstattet av italiensk mat. Helt greit, men vi velger oss nok heller Tuk Tuk i fremtiden: billigere og vel så bra.
Etterpå bar det på skishopping på Anton sport, 40% på alt ble utnyttet og ut kom vi med nye felleski (Salomon RC skin), bindinger, sko og staver! Siden det har vært dårlig stelt med løyper her de siste tre sesongene, har så godt som alt skiutstyr havnet på Vinterpalasset, hvor det har blitt brukt. Nå er vi oppdaterte her hjemme også.
Hvorfor felleski? Grunnen til at vi kjøpte det var fordi smøresjef for langrennslaget Knut Nystad anbefalte det til Gunnar under et samarbeidsevenement mellom Aker og landslaget, da Gunnar jobbet i Aker og de var hovedsponsor for landslaget. Da var Atomic skintec nye, og vi tenkte at om smøresjefen og hans kone (som har representert Estland i OL) syntes det var bra, var det sikkert bra nok for oss også. Gunnar bestilte nye ski fra Bull ski og kajakk like etter kurset, og siden har vi vært hektet! Å alltid ha gode ski uten å måtte bruke mye tid på smøring og rensing er helt genialt for oss som ikke synes det er en del av fornøyelsen med skigåing. På dager med perfekt smurte ski er nok smøreski hakket hvassere, men i snitt overgår disse alt. De kan også være litt trå når det kryper under -15. Men, vi har aldri opplevd bakglatte ski med disse, ei heller klabbeføre. I forhold til vanlige smørefrie ski vi har vært borti har de både bedre gli og feste i tillegg til at de ikke lager den irriterende lyden som smørefrie har en tendens til å lage.
Skiene vi kjøpte ble brukt av vinneren av fredagsbirken i 2016.

Pizza med ost var godt :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar