Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

torsdag 23. mai 2019

Lørdagskveld


En helt vanlig aktivitet på lørdagskveldene i sommerhalvåret  i det Skinderhaugske hjem, er en kjøretur for å se på jorder og hogstflater etter vilt. Det er underholdningen sin det! Og når man er vokst opp med slikt, vurderes det fort som topp underholdning når en har blitt voksen også. Slik er det i alle fall for meg, når jeg sitter som ei spent fjær i forsetet og speider (ikke ulikt familiens firbente)... På lørdag inviterte vi oss selv på pizza og ESC i Mostua, og fikk en fin biltur oppover Atndalen på et godt tidspunkt. Elg fikk vi i alle fall sett! Og hjort!
Vel fremme fikk vi servert (3!) pizzaer, og spiste oss gode og mette for showet begynte. Lakka, Bamse og Hirvi fikk kos og vi spiste 17.mai-kakerester og holdt ut helt til showet var over. Moro at Madonna var med (selv om det var litt stusselig at den ene programlederen sa at det var kveldens høydepunkt... litt stusselig for deltakerne liksom...), ikke så veldig overraskende, men hun fikk nå frem sitt budskap til slutt... Island var definitivt mest creepy... Norge var definitivt best! Kveldens høydepunkt var da Sverige fikk seerstemmene... ubetalelig!

To elger som fant ut at skogen var tryggest
 

Norge ledet ho til og med en liten stund! 

Norge på 5., bra jobba! Min vurdering er at vi i realiteten vant, siden vi fikk flest seerstemmer. Men vi slapp å betale neste år. Det er det som kan defineres som en vinn-vinn situasjon 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar