Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

onsdag 1. mai 2019

Too Good To Go

Liker du overraskelser? Liker du å spare penger? Liker du å spise? Da bør du teste Too Good To Go! Vi har hørt om det før, men trodde ikke det var noe for oss, som bor så Langtvekkistan i forhold til restaurantlivet... Vel, sånn er det ikke. For det er både matbutikker og bensinstasjoner som er en del av dette, i tillegg til kafeer, restauranter og hoteller.
Kort fortalt, så er Too Good To Go en app hvor du må registrere deg inn so bruker. På appen kan du sjekke opp om det er tilbud i et gitt område, vi har tatt Bærums Verk som vårt område. Så er det slik at de bedriftene som er med legger ut tilbud. Tilbudene handler om overskuddsmat som ofte hadde stått i fare for å bli kastet. Og så må du hente det til et gitt tidspunkt som ofte er veldig begrenset (fra 10 minutter og oppover). Det er et begrenset antall tilbud, så du må være rask på labben for å være den heldige!
Vel, på søndag skulle vi teste dette etter å ha skjønt at det var mulig i vårt nærområde også, etter at en kollega delte kupp hun hadde gjort på Rykkinn på Facebook. Og, når vi prøver noe nytt, så gjør vi det ikke halvveis!
Lørdag kveld lastet jeg inn appen og la inn vår første bestilling (som også må betales : på Sætren gård. Så søndagsturen gikk dit, mellom 16.15 og 16.30 måtte varene hentes. Vi hadde bestilt to porsjoner. Der var dealen at det var det som gjenstod ved dagens slutt som skulle fordeles, det gjør jo at det er veldig usikkert, og med det fine været som var på søndag var det ikke så mye igjen til fordeling. Men, vi fikk nå prøvd. Mens vi spiste rundstykke i Marka og fortsatt ikke var helt mette, tok vi en tur inn på app’en og fant ut at Espresso house på Lysaker hadde et tilbud ute samme ettermiddag, så vi bestilte den ene porsjonen de hadde lagt ut. Det passet fint på turen hjem. Og da fikk vi en positiv overraskelse! En bærepose full av godsaker! Og vi fant oss enda en tilbud på ettermiddagen, så da ble det to porsjoner på Esso/Deli de Luca også. Det ble definitivt litt i overkant mye mat, men vi måtte jo teste siden vi først var i gang. Konklusjonen er at Too Good To Go er et bra konsept. Det både reduserer matsvinn og er bra for kunden: vinn-vinn! Så nå har også Gunnar lagt inn app’en, og det bør du også gjøre!

Kvitteringene fra vår første dag på Too Good To Go 

Første handel på Too Good To Go: to porsjoner med overskuddsmat, 40,- pr. porsjon. Ikke et kupp denne gangen altså 

Andre handel på Too Good To Go, minus en briks med brunost (den var allerede spist i bilen). 35,- kostet det for alt dette! 


Tredje handel: to porsjoner fra Esso/ Deli de Luca på Vøyenenga, totalt 78,- De hadde til og med bevisst laget to forskjellige poser, så vi skulle få variasjon! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar