Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (186) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (211)

torsdag 2. mai 2019

Tur i Bærumsmarka

Søndag hadde vi jo et oppdrag: vi skulle hente mat på Sæteren gård! Så da tok vi en runde i området i den forbindelse. Vi gikk fra parkeringen ved Øverland og fulgte veien innover OG forbi, ca midtveis mellom Sæteren og Brunkollen snudde vi, vi kunne jo ikke risikere å komme for sent til henting! Det er veldig fint å gå der, det vil nok gjentas! Men, minst like sent på dagen da som nå, på vei innover nå møtte vi horder av mennesker! På returen var Sæteren stengt og da var det litt bedre å gå. 
På returen etter at vi hadde vært innom Sæteren, gikk vi stien til Stein kirkegård, alltid greit når det blir en runde ut av ting! 
Det ble en fin tur: strålende vær (shorts gjør seg!), hyggelig å treffe Happy (hunden til en kollega) igjen, fin vei og sti og godt selskap! 

Årets første vassing! Lakka med skygge 

Så godt å vasse og drikke! 

Kafeen på Sæteren gård ligger inne på låven. Fint skilt! 

Og fint bilde inne på låven også! 

Lakka var meget fornøyd med vaffelleveransen!

Blåveis

Kølamile 
 

Og plutselig oppdaget vi at vi var i Gardlaushøgda naturreservat 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar