DenneTopakningen med pizzabunn fra Coop anbefaler vi på det varmeste, vi konkluderte med at vi synes det er den beste ferdigpizzabunnen vi har prøvd. En pakke med to bunner er akkurat litt for mye (men det går ned) til to personer, vi har dermed ikke fått smakt den dagen derpå (som er der vi ofte synes andre ferdigbunner fakler særlig gjennom(, men opplevelsen med den varme bunnen var også veldig god; sprø og passe luftig,
Vi lagde en hvit og en rød pizza av toppakningen, en aldri så liten pizzabuffet til MGP altså. Rakk bare å fotografere den første vi stekte den hvite. Med en steketid på under tominutter ble dette en effektiv og glad middag til lørdagsunderholdningen etter skituren. .
Den hvite toppet vi slik: To rause ss creme fraiche, et dryss med pepper, aromat og hvitløkspulvet. 100 g revet hvitost, 1/2 mozarella spredt ut over bunnen. 1/3 hvitløk i tynne skiver spres utover. 2 ts karamellisert rødløk (Stokes), 2 skiver stjernebacon som en skåret i biter og stekt. 1 champignon skåret i skiver og stekt og 1/3 pk ferdigstekte biffstrimler. Denne ble kjempegod!
Den røde toppet vi slik: To rause ss Idun pizzasaus, et dryss med pepper, aromat, pizzakrydder og hvitløkspulvet. 100 g revet hvitost, 1/2 mozarella spredt ut over bunnen. 1/3 hvitløk i tynne skiver spres utover. 3 skiver stjernebacon som en skåret i biter og stekt sammen med 1/5 rødløk i tynne skiver og litt lønnesirup. 1 champignon skåret i skiver og stekt og 2/3 pk ferdigstekte biffstrimler. 4 cherrytomater skåret i skiver (her skulle vi nok like fjerne lagt på 3-4 soltørkede tomater i strimler i stedet).
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar