Etiketter

butikktips (52) Elgseter (292) Ferie (110) hund (756) Hverdag (407) interiør (111) jakt (205) Jul (262) Krokskogen (217) mat (412) Matauk (61) new York (145) oppskrift (174) Reise (199) restauranttips (121) Salat (12) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (12) vinterpalasset (245)

lørdag 5. februar 2022

Gode spekepølser

 


Spekepølser er alltid godt og holder seg lenge. Disse to er favoritter her i gården, og er både lett tilgjengelige og rimelige. Fine på frokostbordet, til spekematmiddagen eller til å følge ost og kjeks så det blir full middag med det. På hytta er det viktig å ha litt enkel, god og holdbar mat liggende som kan finnes frem om det dukker opp gjester eller en trenger litt ekstra selv og veien til åpen butikk er lang, og da er gode spekepølser midt i blinken. 

Våre favoritter er Fuet, som finnes hel hos Coop eller skivet hos Rema, og Rekdal sin rødvinspølse som du finner de fleste steder. Begge pølsene får du for litt over 50,- for stykket. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar