Etiketter

butikktips (56) Elgseter (316) Ferie (119) hund (908) Hverdag (490) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

lørdag 19. februar 2022

Afternoon tea på Chat d’or

 


Et nytt og kult afternoon tea-konsept i Oslo har åpnet: Maison Chat d’or! De har ventet og ventet med åpningen på grunn av covidrestriksjonene, og nå er de i gang! 
Det er tradisjonelt med petit fours og te, men her er det grønn te med champagne og jordbær som teller, ikke noe valg. Og så kan du også velge deg følge av østers (her kan velge, så i vårt følge var det ei som slukte tre nydelige østers, mens han andre slappet av med teen sin), kaviar og champagne eller drinker. Litt ekstra ekstragavant altså. Det er også mobilforbud der inne, og du leverer fra deg den ved ankomst. 
Interiøret er kult, gjennomført, fransk og lyseblått (med innslag av gull), og de har en DJ som spiller passe dempet loungemusic underveis. Utrolig kult og stemningsfullt sted, og selv den grønne teen smakte godt (den matchet maten godt)! 

Bildet er lånt fra instagramkontoen 

Spesialdesignet mønster son gikk igjen i alt fra gardiner til de ansattes kåper. Mønsteret gjenspeiler elementer fra interiøret inne. 

Vi anbefaler en tur inn på det varmeste, husk å booke bord først

Les mer om stedet fra da Godt.no var på besøk i førfasen her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar