Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (119) hund (902) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (448) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

onsdag 9. oktober 2019

Dag 6: Her kommer vinter'n

 Så våknet vi opp til snø... Alltid spennende når snøen kommer mens du fortsatt kjører på sommerdekk, men det gikk fint. Det ble et drev denne dagen, og Lakka og jeg gikk ut ikke så langt fra der vi gikk ut dagen før. Og Lakka fikk sin første stålos for sesongen. Og jeg var så nærme! Nær Lakka og så henne godt, men elgen, holdt seg selvsagt inne i tetta... Ku og kalv slapp etter hvert og dro til fjells... Halling kom også innpå sporene våre etter at han hadde hatt en langtur og sluppet elgen, og da han kjente ferten av sin beste venninne på returen, valgte han henne. Det ble litt ineffektivt en periode etter det, men de to grå storkoste seg, og de søkte og jaktet men koste seg veldig med å være sammen også. Jeg så dem da de møttes i skogen, og det var som en filmscene der to løper mot hverandre med åpne armer.  Helt på slutten av drevet, dro Halling av gårde og fant elg og lose på. Dessverre (men sånn er det, skogen er for alle) ble elgen(e?) skremt avgårde av turgåere som gikk på veien, men sånn går det innimellom. Det ble en fin avslutning på årets jaktferie med los på begge gråtassene som var ute!

Jadda...

Mye skogsfugl langs veiene nå!

Kvige eller ku? Kvige eller ku? Vi lot den gå...

Det undersøkes

Og plutselig var de to

Knoll og tott

En tur innom for å sjekke kjøttet og gi arbeidsbeskrivelse til kjøttskjæreren som har litt av en jobb foran segIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar