Etiketter

butikktips (56) Elgseter (317) Ferie (119) hund (914) Hverdag (491) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

torsdag 18. november 2021

Eastern Shore of Maryland

Vi reiser rundt på Eastern Shore på Maryland, halvøyen som ligger øst for Chesapeake Bay (bukten som ligger utenfor Washington DC og Baltimore). Vi ser etter områder som kan være aktuelt å bosette seg i for utenlandske ansatte. Og vi gjør oss kjent i nærområdet.


Vi er i Oxford, MD - en liten kystby(sted) utenfor Easton. Her er eiendomsprisene og gjennomsnittsinntekten skyhøy. Oxford ligger på vestsiden av halvøyen, ut mot buktens østre side. Her bor det mange folk som jobber i Washington DC, Annapolis eller Baltimore.Vi har kjørt til St. Michaels, MD, en annen liten by nord for Oxford, fortsatt litt vest for Easton. Fortsatt høye eiendomspriser.

Her har de restaurert en gammel hevebro

Byen ligger ved Chesapeake bay, nokså idyllisk.

Anytown USA - det ser ganske likt ut her egentlig, men det er nærhet til vannet som driver opp prisen.


Vi spiser på en lokale restaurant nede ved lystbåthavna. Det er off-season, de fleste båtene er på land, men det er fortsatt oppe. Det er nok endel av husene her som bebos av pensjonerte folk. 

Her er det krabber som gjelder, som for resten av området rundt Chesapeake bay

Restauranten:

Vi kjører inn i landet igjen og ser på en mulig tomt for utvikling.

Her er det flatt.

Her er vi i Denton, MD, en liten småby inn i landet. Vesentlig lavere eiendomspriser. Og litt mer maling som skaller av fra husene.

Her er vi i et eiendomsutviklingsprosjekt rett over grensen til Delaware, i Bridgeville. Prosjektet heter Heritage Shore. Det ser fint ut. Litt som alle nye boligprosjekter i USA.

Vi har kommet oss til Salisbury, MD, en litt større by lenger sør på halvøyen. Her er det større tilbud av restauranter og slikt, og vesentlig mer trafikk. Koselig plass, men litt langt opp til Easton-området hvor vi skal etablere oss.


1 kommentar:

  1. Det så ut til å være et fint område 👍🏻 Og maten så veldig god ut 👌🏻

    SvarSlett