Etiketter

butikktips (56) Elgseter (317) Ferie (119) hund (914) Hverdag (491) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

søndag 7. november 2021

Julemarked på Hadeland glassverk

 


Julemarked på Hadeland er tradisjon for Marte og meg. De åpnet sist helg og holder åpent frem til og med lille julaften 10.00-18.00 (noen av butikkene stenger fire på hverdager). Her er det flust av muligheter for jule- og kalendergaver til familie, venner, kollegaer og deg selv! -julemusikk, førjulsaktiviteter for store og små, julestemning og gode koselige plasser for en matbit. Fordelen med at det er flere bygg som ligger spredt på et større område, er at det blir litt «luft» mellom folk, og det er i alle fall noe jeg setter ekstra stor pris på etter det siste halvannet året. 


Hjemmelaget tomatsuppe til lunsj, med litt deilig, tradisjonell juledessert

Innendørs skøytebane, med servering med bord og stoler ved siden av 

Hadeland glassverk sine krystallamper er like vakre som alltid

Vel, dette rommet er nok beregnet for barna… (jeg kuttet bort hagelysfigurene fra Clas Olsson som var plassert under «nordlyset»)


Og, det er jo fortsatt høst da… Fine farger! Det som ble med hjem denne gangen, var rikelig med Julete og -kaffe, kalender- og strømpegaver, noen spiselige gaver. Engelen og stjernen av glass jeg skulle ha, var utsolgt på glassutsalgen, så da får jeg ordne de gavene et annet sted. Det viktigste vi tok med oss hjem, var et rikholdig lass med julestemning! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar