Etiketter

butikktips (56) Elgseter (317) Ferie (119) hund (914) Hverdag (491) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

fredag 19. november 2021

Virginia Beach, VA

Vi har kjørt over broen til Virginia, og overnatter på Virginia Beach - det er off-season, og med høy hotellkapasitet blir det billig nå i november. Her er det meste stengt, men noen holder oppe så vi fikk oss mat og hotell.

Virginia beach, solen er i ferd med å stå opp


Det ble en løpetur langs Boardwalk på Virginia Beach - en boardwalk som var av betong, men greit nok. Her er det masseturisme, som mange andre tilsvarende steder. Ikke spesielt koselig, men fin strand og jeg tipper 17 grader i vannet, men det faller nok raskt utover nå.

Bred sandstrand, sikkert fint for barnefamilier som skal ha en helg på stranden. Her er det populært frem til september.

En typisk klassisk Virginia Beach bygning.

Endel engelsk-inspirerte plasser. Vi spiste middag her. Beatles på stereoen.

Masse greier for den yngre garde, men stengt nå i off-season.

Traff på The Norwegian Lady, fra Moss - det var overraskende. 

Her er også kong Neptun

Og bred og fin strand, med hoteller og ferieleiligheter langs en 4-5 km lang boardwalk. Restauranter og slikt på andre siden, innover mot byen. Noen også i førsteetasjen mot stranda. De har fin morgensol, men etter lunch er solen bak hotellene.

Et gammelt hus har fått overleve mellom hotellene. Her er det et museum for kystvakten som var stengt nå.

Så ble det en tur for å spise lunch, grana er på plass. Den er muligens ikke ekte.

Mat ble det til slutt

Godt og mektig. Philly cheese steak.

Og en sukkerbombe til bilturen videre. Chai latte.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar